Welkom bij CrossFit Tiel

Tarieven CrossFit

On Ramp Course* € 85,00 (eerste maand)
2 keer per week € 55,00 per maand
3 keer per week € 65,00 per maand
Onbeperkt (6x per week) € 75,00 per maand
10-rittenkaart € 140,00

Wij geloven erin dat ons product bij je moet passen. Daarom doen wij niet aan langdurige contracten. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen. Aanmelden voor een proefles kan via  http://cftiel.crossbit.nl/proeflesplanner/

* Ieder nieuw lid start de eerste maand met de On Ramp Course. Tijdens deze lessen brengen we je de basis bewegingen van CrossFit bij. Informeren wij je over wat wij belangrijk vinden in onze box en willen wij jou vooral persoonlijk leren kennen. We willen graag zien hoe je beweegt en hoe je dingen aangeleerd hebt (gekregen) in het verleden. Iedereen mag bij de On Ramp Course 8 keer in deze eerste maand sporten. We houden een intake met je, waarin we nader kennis maken, eventuele klachten en doelen bespreken. Een intake en Functional Movement Screening bij onze partner Alpha Fysiotherpie is inbegrepen. Daarnaast krijg je een mobilisatiebal en is het inschrijfgeld inbegrepen. Na deze maand kies je zelf het abonnement wat het beste bij jou past.


Personal Training

60 minuten € 60,00
30 minuten € 35,00
60 minuten 2 personen € 70,00
30 minuten 2 personen € 45,00

Trainingen voor kleine groepen, bedrijven, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes etc. behoren ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.


Voeding

Voeding vraagt om een persoonlijke aanpak. Vertel ons waar je tegen aanloopt met jouw voeding en wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Soms is een kleine aanpassing al voldoende!

aa