Welkom bij CrossFit Tiel

Over Ons

Niels Stolker

Wat in 1997 begon als een bijbaantje om gratis te kunnen fitnessen is inmiddels uitgegroeid tot mijn grootste passie: Mensen coachen en begeleiden naar hun doelstelling. Tijdens mijn studie rechten was ik ook werkzaam in een fitnesscentrum. Door dit bijbaantje mocht ik gratis sporten en verdiende ik ook nog eens een leuke extra cent. Uiteindelijk vond ik mijn werk zo leuk dat ik, na een periode lang wikken en wegen de knoop heb doorgehakt en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt: ik ging vol voor de fitness. In mijn werk heb ik mij vervolgens als een speer omgeschoold en een grote hoeveelheid opleidingen en cursussen gedaan. 

Mijn hele leven kampte ik al met overgewicht. Uiteraard wel pogingen gedaan om af te vallen, maar zelden succesvol. De stap om volledig voor fitness te gaan, versterkte het gevoel dat ik mij zelf moest gaan veranderen. Door op een normale manier mijn voeding aan te passen en voldoende te trainen ben ik uiteindelijk meer dan 50 kilo afgevallen en tot op heden nooit meer aangekomen. Dit is een grote omslag voor mij geweest, omdat het mij heeft laten zien dat als je iets echt graag wil, je dit kan bereiken: Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, ga met enorm veel plezier naar mijn werk en zit fysiek en mentaal ook heerlijk in mijn vel. Door mijn afvallen en mijn verhalen hierover, kwamen er zeer veel klanten naar mij toe of ik hen ook niet kon helpen. Dit vond ik uiteraard leuk om te doen, hun resultaat bracht weer nieuwe mensen etc etc. Het werd uiteindelijk zo groot dat ik samen met mijn vrouw ons eigen bedrijf heb opgericht: Beter Eten & Bewegen. Gericht op coaching, voedingsadvies en personal training.

Tijdens een van mijn reizen door de Verenigde Staten (het paradijs voor de fitness) kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit. Het uitdagende trainen en het resultaat wat er mee gehaald kan worden sprak mij enorm aan. Ik ben mij er vervolgens meer in gaan verdiepen en inmiddels vele opleidingen en certificaties binnen de CrossFit afgerond. 

Ik vind het zo mooi om te zien hoe crossfit helpt om klanten daadwerkelijk wat te veranderen in hun leven. Of het nu om afvallen gaat of om het leveren van topsport. Het resultaat dat ik ze help behalen maakt mij enorm trots en dat is hetgeen waarvoor ik jaren geleden de keuze heb gemaakt om hier mijn beroep van te maken. Ik nodig iedereen van harte uit om bij ons binnen te lopen!

 • CrossFit Level 1 Trainer
 • CrossFit Level 2 Trainer
 • CrossFit Kids trainer
 • CrossFit Weightlifting Trainer
 • CrossFit Gymnastics Trainer
 • CrossFit Mobility Trainer
 • Pre and post natal specialisation

  Roos Stolker

Vroeger had ik nooit gedacht ooit mede eigenaar van een sportschool te worden. Na een studie notarieel recht heb ik jaren gewerkt als kandidaat notaris. Na de geboorte van onze twee dochters heb ik er bewust voor gekozen om meer thuis te zijn voor de kinderen. Mijn man Niels was al jaren werkzaam in de fitnessbranche. Samen zijn we in 2010 begonnen met het bedrijf Beter Eten & Bewegen: coaching, voedingsadvies en personal training. Omdat ik voeding enorm interessant vind, heb ik diverse opleidingen, cursussen en seminars gevolgd om zo te ontdekken wat het aanpassen van eetpatronen allemaal met je kunnen doen. Met name het ortomoloculaire voedingsapect spreekt mij enorm aan en gebruik ik vaak om mensen zich weer fitter en vitaler te laten voelen. Het hebben van een eigen zaak vind ik heerlijk. Door samen CrossFit Tiel te beginnen, kunnen we nu CrossFit, personal training en voedingsadvies onder één dak aanbieden.

Soms zal ik Niels assisteren bij het coachen, maar ik zal voornamelijk lekker meesporten. Als box manager kunnen jullie mij aanspreken voor alles wat de box aangaat. Daarnaast sta ik jou graag bij met gericht voedingsadvies, ongeacht wat jouw doelstelling is. Tot in de box!

 • CrossFit Level 1 Trainer
 • Gewichtsconsulente
 • Orthomoloculaire voeding
 • Orthomoloculaire suppletie

 

Rob Wanders

Naast mijn werk in de baggerwereld probeerde ik wereldwijd altijd een beetje te sporten. Veel in sportscholen, overal aan meedoen maar niets kon mij echt lang boeien. Zo'n 3,5 jaar geleden beleefde ik mijn eerste wod: een chipper van 7 verschillende oefeningen. Ik had echt geknald, maar was volledig gesloopt. Resultaat: ik was verkocht. Eindelijk iets wat de trigger overhaalde.

Toen Niels vertelde dat hij in Tiel zijn box ging openen bestond er voor mij geen twijfel waar ik wilde sporten en welke Box ik wil vertegenwoordigen. Nu ook Level 1 gehaald en volgende stap is Level 2 en mag ik al die enthousiaste mensen die bij CrossFit Tiel komen ook trainen. Wat een progressie hebben die atleten al gemaakt, echt heel mooi om daar aan mee te mogen werken.

Ik hoop iedereen vaak in de Box te zien om mee te trainen of om training te geven.

 • CrossFit Level 1 Trainer

Kevin Leutscher

Sport is al jarenlang mijn grote hobby. Ik heb onder andere een Marathon gelopen en meegedaan aan de Strongman run waar ik in de top 100 van de 8000 ben geindigd! Ik ben ongeveer 2 jaar geleden in aanraking gekomen met Crossfit, waarna ik deze tak van sport nu 1,5 jaar fanatiek beoefen. Ter ondersteuning hievan ben ik 1 jaar geleden begonnen met gewichtheffen bij Waalsport in Nijmegen. Augustus jongstleden heb ik de crossfit level 1 course doorlopen en behaald. Dit is zeker de eerste van vele courses die ik wil doorlopen. Ik heb ontzettend veel zin om als coach aan de slag te gaan om met iedereen mijn enthousiasme te delen! 

 • ​CrossFit Level 1 Trainer

 

aa