Welkom bij CrossFit Tiel

 

 

 

CrossFit Tiel

Ben je op zoek naar DE plek om onder professionele en persoonlijke begeleiding fitter en energieker te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij zijn gespecialiseerd in Crossfit training, Personal training en voeding advies.

CrossFit is voor iedereen
Het is een heel groot misverstand dat CrossFit een sport is voor gespierde topatleten, maar iedereen kan dezelfde oefeningen doen. Oefeningen kunnen namelijk worden geschaald waardoor je op eigen niveau kan meedoen, hoe fit of juist niet-fit je ook bent, ongeacht jouw leeftijd! Ook als je lichamelijke beperkingen hebt, is CrossFit geschikt voor jou. De groepen zijn klein en de coaches zijn zeer ervaren, waardoor de begeleiding optimaal is.

Geen training hetzelfde
Een van de meest voorkomende redenen waarom mensen stoppen met fitness in een reguliere sportschool, is dat ze op een gegeven moment alles wel hebben gezien en het een soort van sleur wordt. Het is niet ongebruikelijk dat je elke keer weer hetzelfde schema volgt en dat soms wekenlang. CrossFit zal dan ook voor velen een verademing zijn. De programma’s zijn elke dag anders! De sleur is dus ver te zoeken en je zal elke dag weer verrast worden door de diversiteit aan workouts.

Complete training
Het unieke aan CrossFit is dat het doel is om fit te worden op alle fronten. Je werkt dus aan je conditie, je kracht, maar ook aan je mobiliteit. En dat allemaal tegelijk in één workout!

Onze trainers zijn officieel CrossFit gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

 

 

 

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

 

 

 

 

 

 

 

aa